Za registraciju vozila (jednom godišnje) prvi uslov je

Tehnički pregled vozila

Tehnički pregled vozila je skup propisanih radnih operacija pri kojima se odgovarajućim merenjima i poređenjem izmerenih veličina sa propisanim vrednostima, kao i vizuelnim pregledima bez ili uz korišćenje odgovarajućih alata, bez bitnih rasklapanja, utvrđuje tehnička ispravnost uređaja i opreme, odnosno tehnička ispravnost vozila u celini.

U „Grin Autu“ možete izvršiti tehnički pregled:

tehnički pregled novi sad
tehnički pregled novi sad

ZBOG ZAKONOM PROPISANE PROCEDURE KOJA TRAJE MIN. 35 minuta

Obavezno je zakazivanje tehničkog pregleda vozila

Za putnička vozila tehnički pregled mora da traje minimum 35 minuta, te je ograničen broj vozila koji dnevno može da bude tehnički pregledan. Grin auto raspolaže kapacitetom od dve linije za tehnički pregled, te je naš maksimalan kapacitet 33 vozila dnevno. Iz tog razloga je obavezno zakazivanje tehničkog pregleda, telefonom, lično u servisu ili putem naše forme za zakazivanje na sajtu.

Vreme je novac!
Zašto da čekate?

Zakažite tehnički
pregled unapred...

TEHNIČKA ISPRAVNOST

Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja. Samo tehnički ispravno vozilo može garantovati njegovu bezbednu primenu pa je iz tog razloga, tehnička ispravnost vozila osnovni uslov za registraciju vozila.

KOLIKO ČESTO MORAM NA TEHNIČKI?

Zakonom o bezbednosti saobraćaja, određeno je da se redovan tehnički pregled vozila vrši jednom godišnje i može se obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila.

IZUZECI

Motorna vozila kojima se vrši javni prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, kao i vozila kojima se vrši obučavanje kandidata za vozače, u obavezi su da tehnički pregled vozila vrše na svakih 6 meseci.
tehnički pregled novi sad

Redovan tehnički pregled